Att skriva en bloggpost snabbt

Certus “Unedited” – 30-Day Content Challenge – Dag 9

Idag är 9:e dagen av mitt experiment – Certus Unedited – där jag skriver en bloggpost eller video varje dag i 30 dagar.

Dagens bloggpost har som mål att vara så ”snabb” som möjligt. Det kan ta tid att skriva bloggposter eller göra film. Speciellt om du är ovan. Den goda nyheten är att det finns mängder med ”content hacks” för hur du får upp hastigheten. Allt ifrån att återanvända content, publicera gamla poster igen, ta andras bloggposter och översätta, kommentera eller sammanställa. Till att effektivisera produktionen och skapa bloggposter och content ”batchvis”.

Idag gick det inte som jag ville riktigt. Jag har spelat in 4 videos som handlar om hur du kan tänka när du ska organisera marknad och sälj. Men tyvärr var mikrofonen inte på vilket jag upptäckte när första versionen av filmerna var klara (efter 25 minuter). Luften gick ur lite så jag får göra klart imorgon.

Men istället skriver jag en post så snabbt jag kan….

Och budskapet är att påminna om min rapportering ”behind the scenes” där jag delar med mig av hur mitt experiment går. Igår postade jag lite statistik för hur mitt experiment gett mer exponering än vanligt.

Läs mer om ”behind the scenes här”…

(Denna post tog exakt 7 minuter att skriva)

 

 

 

Lämna en kommentar 0 kommentarer