[Nytt Webinarium:] Den nya säljmodellen

Den nya säljmodellen är namnet på vårt nya webinarium med premiär på fredag den 16 december. Vi har pratat om "den nya säljmodellen" förr. Du kanske till och med sett vår videoserie med samma namn. Så vad är nytt?

Jo, nu förenklar vi ytterligare och ger ett helhetsperspektiv som inkluderar både digital kommunikation och personlig försäljning. Du får ta del av hur en beprövad digital modell kan stödja försäljningen i IT, konsult och expertföretag. Och hur den digitala marknadsföringen hänger ihop med säljarbetet. 

More...

Vi utmanar också flera av de modeller som kommuniceras under namnen ”inbound marketing”, ”content marketing” eller marketing automation och visar alternativa, enklare arbetssätt som gynnar dig som ägare och ledare snarare än systemleverantörer, deras implementeringskonsulter eller contentbyråer som vill maximera produktionen av content.

Du får inblick i hur du kan välja nivå för digitalisering som passar hur ni arbetar med försäljning idag. Hur du kan ta till vara det ni redan har och komplettera med saknade komponenter för att laga ”broken chains”. Hur du får ihop online och offline, digitalt och analogt, personlig kontakt och central kommunikation.

Och vi lyfter fram den enskilt viktigaste faktorn för att få allt detta att fungera i praktiken.

Detta utan agenda att ”ändra allt” eller införa nya koncept eller begrepp i onödan. Kort sagt, detta är ett webinarium för dig som vill veta hur man gör digital kommunikation och försäljning i praktiken med bäst ROI och snabbaste vägen till resultat.

Webinariet är kostnadsfritt och ca en timme långt. Anmäl dig här: Den nya säljmodellen - från "hope marketing" till ett systematiskt nykundsflöde 

Lämna en kommentar 0 kommentarer