Digital Bootcamp

Hur du ökar din försäljning och vinst med moderna säljmetoder

Vill du ha fler kunder och ökad försäljning?

Har ni svårt att höra av er så mycket som ni borde till era befintliga kontakter?
Vet du med er att er prospektering är för svajjig? Ni kanske är fullbelagda men vad händer när konjunkturen viker och ni får konsulter på bänken. Har ni svårt att hitta kandidater?

Allt fler företag utforskar digitala arbetssätt för att synas, generera leads, underhålla kontakter och hitta kandidater.

Och det finns smarta sätt att effektivisera kommunikationen som stödjer både sälj och rekrytering

Men det är inte allt som fungerar. Framför allt passar inte allt för konsult och expertöfretag.

Om du känner dig förvirrad över alla digitala taktiker och kanaler så är du inte ensam. Det är svårt att hänga med och svårt att veta vad som fungerar.  Och förmodligen  behöver du inte ytterligare en taktik eller kanal.

Anledningen till att många misslyckas med sina digitala intiativ är att  de antingen har fel ritning för hur försäljningen ska organiseras och utföras. Eller att de gör lösryckta aktiviteter utan tanke på hur de hänger ihop - inget flöde.

Så vilka är de smarta digitala arbetssätten? Och hur anpassar du dem så att det passar din organisation.

“Glöm dyra marketing automation-system, content i massor och att allt ska vara nytt.
Utgå istället från det ni redan gör inom sälj och marknad
och komplettera med vissa nya sätt att göra det på, som är digitala. Vi kallar det för "The New Basics”

Digital Roadmap ger dig en helhetsförståelse för digitala arbetssätt, vilken eller vilka modeller som kan vara aktuella för ditt företag och vilka pusselbitar ni saknar för att få resultat.


Digital Bootcamp ger:

Helhetsbild

Du behöver inte  längre vara förvirrad, frustrerad eller handlingsförlamad när det gäller digitala arbetssätt. Du får koll på hur det hänger ihop och vilken grundmodell som passar er.

Beslutskraft

Du får beslutskraft genom att förstå vilken modell som passar er, hur er ritning kan se ut och vad potentialen är. Du blir också bättre rustad som beställare gentemot leverantörer.

Kunskap

Du sparar tid på att slippa att själv försöka lista ut hur ditt bolag ska använda digitala arbetssätt. Vi har spenderat 8 år på att prova ut hur kunskaps- och IT-företag kan få det att fungera i praktiken.

Affärsmässighet

Vårt perspektiv är inte teknik eller coola taktiska knep. Istället utgår vi från helhet och affärsnytta. Du får exempel på hur du kan räkna fram potentialen för ditt företag.

Besparing

Du slipper lägga tid och pengar på dyra system och modeller som kostar mer än de smakar. Vi tar fasta på att du förmodligen redan har många av de pusselbitar du behöver. Du får kartan för hur du ska pussla ihop dem och vad ni behöver komplettera.

Riktning

Du får en kartläggning över system, arbetssätt och organisation. Vad du kan göra själv och vilka leverantörer och resurser du kan behöva köpa in på del- eller heltid. Genom att förstå vad du ska göra och inte sparar du tid och undviker ”göra allt själv-fällan" 

"Digital Roadmap hjälpte mig att fatta beslut..."

"Digital Roadmap underlättade min prioritering och hjälpte mig att fatta beslut om vilka åtgärder jag behöver göra för att på ett effektivare sätt nå målen. Jag fick hjälp att skapa ett relevant business case för att kunna se vad investeringarna ger för utfall och ROI vilket tydliggör nyttan av investeringen samt underlättar att kommunicera detta internt till styrelse och ägare."

Tomas Persson (SQL Service)

Så här går det till

Certus Growth tar en oberoende roll och ett ägar/ledningsperspektiv i leveransen av tjänsten. Vårt mål är att rekommendera den väg framåt som vi själva skulle valt om vi var investerare i ditt företag.

  • Enkät och intervju: vi samlar in information om ditt företag via en enkät och en intervju
  • Analys & Rekommendation: Vi analyserar information och tar fram en rekommendation
  • Resultatdiskussion: Ett möte om ca 4 timmar där vi går igenom rekommendationerna för hur ditt bolag kan få affärsnytta av digitala arbetssätt.

Vad du får i en Digital Roadmap...

  • Design för ditt digitala flöde
  • Beslutsunderlag
  • Bedömning av ROI
  • Råd kring system och organisation
  • Roadmap för utveckling

Digital Roadmap:

14 900 kr
exklusive moms

Garanti

Vi vill att du ska vara nöjd! Därför erbjuder vi alltid en garanti. Om du efter vår leverans inte tycker att tjänsten uppfyllde dina förväntningar så kan du inom 30 dagar begära pengarna tillbaka. Och behålla det material du fått.