Digitalisera er kommunikation och försäljning

Digital Roadmap

Ritningen för er moderniserade säljprocess:

 • Ökad synlighet, effektivare kommunikation och fler affärer - Hur ett digitalt prospekteringsflöde kan se ut för ditt företag
 • Kortaste vägen till målet - vilka är de största hävstängerna och vilka komponenter saknar ni för att  få resultat på er försäljning
 • En roadmap för er utveckling - Hur utvecklingen kan ske steg för steg, oavsett om du börjar från scratch eller redan är igång

Vill du ha fler kunder och ökad försäljning?

Har ni svårt att växa? Behöver ni fler nya kunder? Eller finns det potential att öka försäljning och lönsamhet hos befintliga kunder? Även om er försäljning fungerar idag så kanske du upplever att säljarbetet är osystematiskt, personberoende och traditionellt.

Med smarta digitala arbetssätt kan du effektivisera din kommunikation och systematisera försäljningen. Men vilka är de smarta digitala arbetssätten?

Om du känner dig förvirrad över alla digitala taktiker och kanaler så är du inte ensam. Det är svårt att hänga med och svårt att veta vad som fungerar.  Och förmodligen  behöver du inte ytterligare en taktik eller kanal.

Anledningen till att många misslyckas med sina digitala intiativ är att  de antingen har fel ritning för hur försäljningen ska organiseras och utföras. Eller att de gör lösryckta aktiviteter utan tanke på hur de hänger ihop - inget flöde.

“Glöm dyra marketing automation-system, content i massor och att allt ska vara nytt.
Utgå istället från det ni redan gör inom sälj och marknad
och komplettera med vissa nya sätt att göra det på, som är digitala.

Digital Roadmap ger dig en helhetsförståelse för digitala arbetssätt, vilken eller vilka modeller som kan vara aktuella för ditt företag och vilka pusselbitar ni saknar för att få resultat.


Digital Roadmap ger:

Helhetsbild

Du behöver inte  längre vara förvirrad, frustrerad eller handlingsförlamad när det gäller digitala arbetssätt. Du får koll på hur det hänger ihop och vilken modell som passar er.

Beslutskraft

Du får proaktiv beslutskraft i utvecklingen av organisation, arbetssätt och digitala verktyg för störst och snabbast affärsnytta. Du blir också bättre rustad som beställare gentemot leverantörer.

Kunskapsöverföring

Spara hundratals timmar och slipp att själv försöka lista ut hur ditt bolag ska använda digitala arbetssätt. Vi har spenderat 8 år på att prova ut hur kunskaps- och IT-företag kan få det att fungera i praktiken.

Affärsmässighet

Vårt perspektiv är inte teknik eller coola taktiska knep. Istället utgår vi från era mål. Vår rekommendation tar hänsyn till affärsmässigheten för ditt bolag – så att du inte lägger för mycket pengar i en korg och det inte räcker till helheten.

Besparing

Du slipper lägga tid och pengar på dyra system och modeller som kostar mer än de smakar. Vi tar fasta på att du förmodligen redan har många av de pusselbitar du behöver. Du får kartan för hur du ska pussla ihop dem och vad ni behöver komplettera.

Riktning

Du får en kartläggning över system, arbetssätt och organisation. Vad du ska göra själv och vilka leverantörer och resurser du kan behöva köpa in på deltid eller heltid. Genom att förstå vad du ska göra och inte sparar du tid och undviker ”göra allt själv-fällan" 

"Digital Roadmap hjälpte mig att fatta beslut..."

"Digital Roadmap underlättade min prioritering och hjälpte mig att fatta beslut om vilka åtgärder jag behöver göra för att på ett effektivare sätt nå målen. Jag fick hjälp att skapa ett relevant business case för att kunna se vad investeringarna ger för utfall och ROI vilket tydliggör nyttan av investeringen samt underlättar att kommunicera detta internt till styrelse och ägare."

Tomas Persson (SQL Service)

Så här går det till

Certus Growth tar en oberoende roll och ett ägar/ledningsperspektiv i leveransen av tjänsten. Vårt mål är att rekommendera den väg framåt som vi själva skulle valt om vi var investerare i ditt företag.

 • Enkät och intervju: vi samlar in information om ditt företag via en enkät och en intervju
 • Analys & Rekommendation: Vi analyserar information och tar fram en rekommendation
 • Resultatdiskussion: Ett möte om ca 4 timmar där vi går igenom rekommendationerna för hur ditt bolag kan få affärsnytta av digitala arbetssätt.

Vad du får i en Digital Roadmap...

 • Design för ditt digitala flöde
 • Beslutsunderlag
 • Bedömning av ROI
 • Råd kring system och organisation
 • Roadmap för utveckling

Digital Roadmap:

30 000 kr 
exklusive moms

Garanti

Vi vill att du ska vara nöjd! Därför erbjuder vi alltid en garanti. Om du efter vår leverans inte tycker att tjänsten uppfyllde dina förväntningar så kan du inom 30 dagar begära pengarna tillbaka. Och behålla det material du fått.