Frukostsseminarier under våren

Under våren kommer vi att hålla en serie frukostseminarier. Vi har fångat upp några teman som vi tror kan vara intressanta för dig som äger, leder eller arbetar i ett kunskapsföretag.

Vi har bjudit in några gästföreläsare som kommer att dela med sig av sin expertis inom områden som tillväxt, affärsutveckling, contentproduktion och att bygga hemsida B2B.

Men först ut är ett seminarium den 5 mars där jag berättar om hur vi själva jobbar med content marketing och leadgenerering i praktiken.

Här är seminariekalendern:

5 mars – Digitalt nykundsflöde i praktiken

Hur sätter du upp ett digitalt nykundsflöde som systematiskt skapar kunder och försäljning? Vi tar dig bakom kulisserna och berättar hur vi praktiskt jobbar med content marketing och leadgenerering på Certus Growth. Vårt mål är att visa enkla arbetssätt som kan köras av ett litet bolag och hur dessa kan skalas upp i takt med behoven.

För dig som vill utveckla nykundsförsäljning, behöver systematisera er försäljning eller som funderar på hur digitala arbetssätt konkret kan stödja ditt företag.

Föreläsare: David Tegenmark, Certus Growth

Anmäl dig här

19 mars – Snabbväxande bolag

Vad gör tillväxtbolagen för att växa? Vi berättar vad som utmärker de 2.5% mest snabbväxande företagen och hur en strukturerad tillväxtmodell kan appliceras på ett kunskapsföretag.

För dig som har tillväxtambitioner för ditt företag.

Föreläsare: Magnus Burvall, Syntesia.
Magnus började sin karriär som konsult på Accenture och har därefter etablerat och drivit upp flera inkubatorsverksamheter.

26 mars – Krav på en modern hemsida B2B

Tyvärr byggs fortfarande många hemsidor utan anpassning till moderna digitala arbetssätt för leadgenerering B2B. I det här seminariet får du en översikt över vad du behöver tänka på när du bygger om din hemsida. Vi svarar på vilka kriterier en modern hemsida B2B behöver uppfylla för att generera kunder och intäkter, och inte bara vara en snygg digital broschyr.

Föreläsare: Johan Nyberg från Conversionista
Johan arbetar med konvertering, design av hemsidor B2B och inbound marketing på Conversionista, specialister på digital konvertering och design. Johan har dessutom 20 års erfarenhet som journalist och webbutvecklare och som inbound marketingexpert på Element.

14 april – Tjänsteutveckling och affärsmodeller för kunskapsföretag

Enligt Clayton Christensen, professor på Harvard University, står konsultbranschen (och troligen hela sektorn Professional Services) inför en våg av disruptiv innovation. Ingen vet riktigt hur det kommer att bli men det går att skönja nya affärsmodeller som indikerar vart utvecklingen är på väg. Vissa av dessa lukrativa affärsmodeller passar bra för just kunskapsföretag.

I det här frukostseminariet berättar vi mer om några sådana nya affärsmodeller som passar för kunskapsföretag. Vi pratar också om hur du kan driva en strukturerad affärs- och tjänsteutveckling för att hitta nya affärsmodeller.

Föreläsare: David Tegenmark, Certus Growth tillsammans med Magnus Burvall, Syntesia

23 april – Vad är ”content” för kunskapsföretag

Många bolag spanar på content marketing och andra digitala arbetssätt. Men en fråga många ställer sig är: Hur kan jag praktiskt få till produktionen av content i min organisation? I det här seminariet behandlar vi bland annat följande frågor:

Vad är bra content? Hur kan kunskapsföretag ta fram content på effektivast möjliga sätt? Vad finns det för praktiska exempel för bra content marketing specifikt för kunskapsföretag?

Föreläsare Niklas Lohman, Feverpitch B2B
Niklas har de senaste 15 åren arbetat med digital marknadsföring och content marketing inom IT- och konsultsektorn. Niklas är medgrundare i HAAARTLAND – en plattform som använder artificiell intelligens för analysera marknadsnicher och bygga publik i dessa. Niklas var också en av grundarna till Vendemore (retargeting och Account Based Marketing).

Anmäl dig här

Först ut är alltså seminariet om hur vi själva jobbar med vår digitala marknadsföring i praktiken.

Torsdag den 5 mars på Regus Stureplan. Frukost från kl 08:00. Seminarium 08:30 – 09:30

Antal tillgängliga platser: 12

Anmäl dig här!

 

 

Lämna en kommentar 0 kommentarer