Gratis minikurs ”Framtidssäkra din försäljning”

Som en del i vårt uppstartsarbete erbjuder vi nu en gratis minikurs ”framtidssäkra din försäljning” för bolagsledare på mindre konsultbolag. Under hösten har vi gjort intervjuer, enkäter och andra aktiviteter för att utforska behoven för konsultbolag. Försäljning och online är områden som vi identifierat som relevanta.

Vi fortsätter att utforska olika sätt att stödja konsultbolag. Minikursen är ett led i detta arbete. Vi vill stödja bolagledare inom just detta område. Vi vill också öka vår förståelse för utmaningar och hinder, som en del i vårt arbete att utveckla relevanta tjänster.

Intresset har varit stort men vi har upptäckt att många har det hektiskt nu innan jul. Det gör att det finns platser kvar till första tillfället, torsdag den 28 november. Välkommen att anmäla dig!

Vi riktar oss till den här gruppen:

  • Mindre konsultbolag: 3 – 100 MSEK i omsättning eller fler än 3 personer
  • Bolagsägare- eller ledare, samt den som ansvarar för bolagets försäljning eller marknadsföring.
  • Företag som baserar sin verksamhet på företagsspecifik kunskap (snarare än tillsättning av resurser).
  • Det kan också vara relevant för mindre bolag som aktivt jobbar för att växa till ett kunskapsbaserat konsultolag.

När & Var

Torsdag 28 november 10:00 – 13.00

10:00-12:00 Genomgång av området
12:00-13:00 Lunch, frågor och diskussion

Lokal på Kungsgatan i Stockholm.

Innehåll

Har du problem med instabil försäljning? Svårt att bryta in på nya kunder? Knepigt att få tag i prospekts? Svårt att nå ut med era unika fördelar? Även om konsultförsäljning grundas på personliga relationer, så kan online vara det ditt företag behöver för att kunna sälja effektivt. Läs mer och anmäl dig Men det är en djungel av teknik och taktik och allt ger inte utväxling.

Som bolagsägare behöver du inte kunna allt, men veta tillräckligt för att kunna bedöma vad ni ska göra och i vilken omfattning.

Vi avmystifierar och visar hur det hänger ihop: Vad är affärsnyttan med sociala medier? Hur kan konsultbolag generera leads och positionera sig? Misstag du bör undvika. Hur kommer du igång?

Minikursen fördjupar sig i innehållet från vår senaste rapport. Vi tittar på exempel och praktiska arbetssätt. Vi vill också passa på att få feedback om vad som är intressant för dig inom området och input på vårt nästa steg. Här kan du ladda ner rapporten.

Anmälan

Vi har totalt 10 platser och kan inte garantera alla en plats.
På måndag fördelar vi platserna utifrån när anmälningarna kommit in och meddelar via epost.

Anmäl dig här senast på måndag 25 november kl 12:00.

 

Lämna en kommentar 0 kommentarer