​Kostnadsfri digital miniutbildning

​​Hur du säljer mer med hjälp av webbinarier

​för dig som är VD, konsult, expert, entreprenör, försäljningschef eller jobbar med marknadsföring B2B

Webbinarier och digitala utbildningar har ökat markant under våren, pådrivet av Corona och social distansiering. Många har förstått fördelarna med webbinarier och ser dem som ett sätt att motverka pandemins effekter på leadgenerering och försäljning.

Webbinarier kan bli en central och effektiv del i B2B-försäljning. Men många får inte ut de effekter de förväntat sig, speciellt som det nu gått inflation i antalet webbinarier

Hur ska du nå ut med just era webbinarier? Och framför allt hur kan du få affärsvärde och försäljning från dem?

En framgångsfaktor är att tänka igenom hur webbbinarier ska bidra till ett systematiskt och mätbart flöde av nya relationer och försäljning. Istället för att skapa enstaka webbinarier. Vi kallar detta för webbinariefunnels.

Vi på Certus Growth har de senaste 5 åren framgångsrikt använt webbinarer som en hörnsten i vår försäljning och kommunikation. Totalt har vi själva, med partners och för kunder genomfört över 50 olika typer av webbinarier. Nu delar vi med oss av våra erfarenheter av vad som fungerar i en kostnadsfri 2-timmars utbildning.

Preliminärt innehåll i miniutbildningen:

 • 1
  ​Big Picture - vad krävs för att webbinarier ska ge mätbar och konkret försäljning
 • 2
  Förutsättningar för att köra webbinarie-funnels
 • 3
  Genomgång av de 7 huvuddelarna i en webbinarie-funnel
 • 4
  ​Framgångfaktorer och vanliga fallgropar
 • 5
  ​Hur du kommer igång med minsta möjliga insats

FREDAG 5 JUNI

TID: 13:00 - 15:00


PLATS: Via Zoom

10
DAYS
18
HOURS
02
MIN
23
SEC



Förkunskapskrav

​Webbinariet riktar sig till dig som både är total nybörjare inom digital marknadsföring B2B men som vill förstå möjligheter till ökad försäljning. Men det riktar sig också till dig som redan idag kör webbinarier, inbound marketing eller marketing automation men känner på dig att ni ytterligare kan systematisera er försäljning och öka effekten av era webbinarier.

​Kursledare

David Tegenmark

​​David är grundare till Certus Growth som hjälper VD och ledningsgrupp att sälja mer genom att jobba smartare. 

​Patrik Nordkvist

Patrik är grundare till försäljningschefen.se och hjälper individer och företag att öka sin försäljning genom införandet av nya säljmetoder.

© 2024 Certus Growth AB