Certus växlar upp med två nya operativa partners

Nu skalar vi upp Certus Growth genom att ta in Magnus Burvall och Patrik Nordkvist som operativa Partners. Detta för att kraftsamla och kunna serva även de större kunder som knackar på vår dörr.

Det här är ett samarbete som känns fantastiskt kul och spännande. Magnus och Patrik är otroligt duktiga inom tillväxt, affärsutveckling och försäljning. Med deras kompetens har vi erfarenheter som spänner över hela intäktssidan.

Vi kan ta ett helhetsgrepp för företag som vill modernisera sin försäljning och vi kommer att erbjuda tjänster inom olika områden i form av abonnemang, t ex “inbound manager for hire” och contentproduktionspaket.

More...

Möt våra nya partners


Magnus Burvall hjälper företag att implementera tillväxtstrategier för uthållig och lönsam tillväxt. Han började sin konsultkarriär för 20 år sedan på snabbväxaren Accenture och har därefter varit Vd för innovations- och IT-bolag med tillväxtambitioner. Han kombinerar ”hands-on” erfarenhet med den senaste kunskapen, metoderna och verktygen.


Patrik Nordkvist hjälper individer och företag att öka sin försäljning och vinst genom att implementera moderna försäljningsmetoder. Han har arbetat med försäljning i över 20 år som försäljningschef och VD i bolag med kraftig tillväxt. Han driver sedan 2010 forsaljningschefen.se med över 15 000 besökare per månad.

Håll utkik efter mer information om denna nyhet framöver. Vi planerar till exempel en serie webinarier. Där har du chansen att ta del av Magnus och Patriks kunskaper om hur du säkrar tillväxt, försäljning och lönsamhet i ert bolag.

Lämna en kommentar 0 kommentarer