Största hindret för framgång

Nu tror vi oss ha kommit på vad som är den gemensamma nämnaren och det allra största hindret för framgång för konsultbolag. Kolla om du håller med. Vi har sammanställt våra slutsatser i en PDF rapport.

Den senaste tiden har jag haft förmånen att träffa en rad ägare och ledare till konsultbolag och andra tjänsteföretag. Tack till alla er som jag fått intervjua!

Det är verkligen kul och intressant att få träffa folk som driver bolag och höra om deras planer och utmaningar. I mina ögon är egenföretagare hjältar som vill och vågar ta steget att förverkliga sina visioner och idéer.

Intervjuerna har gett många intressanta vinklingar på hur konsultbolagsägare lyckas med konststycket att få sina bolag att flyga.

Det är också intressant att höra att många brottas med liknande utmaningar. Nästan oavsett storlek. Vissa frågor hänger kvar även hos ”större” ägarledda bolag, bara i andra former.

Den här rapporten handlar om rotorsaken till många av dessa utmaningar och förslag på hur bolagsägare kan göra annorlunda.
Vi är nyfikna på att höra din åsikt. Tycker du att området är intressant? Är våra slutsatser självklara? Håller du med om hindret och lösningen? Maila gärna till: info@certusgrowth.se.

Klicka här för att hämta rapporten

När du ”optar in” med din epostadress kommer du med i Certus Growth nätverk och får nytt material från oss per automatik. Du kan givetvis avanmäla dig när du vill.

Lämna en kommentar 0 kommentarer