​Marketing Automation

​Automatiserar din leadgenerering och kommunikation

Få effekt från Marketing Automation

Marketing Automation hjälper dig som är VD att dra nytta av digitala arbetssätt och metoder för att generera leads och stödja försäljningen.

Det finns emellertid olika varianter av Marketing Automation. Kritiskt för att få utväxling på din investering är att välja rätt arbetssätt och system utifrån er bransch, storlek, produkter och tjänster samt utifrån hur ni arbetar idag.

En vanlig utmaning för företag som infört marketing automation-system är nämligen att få förväntad effekt och kunna räkna hem investeringen.

cogs

Hur fungerar det?

Vi designar, bygger, kör och optimerar din modell, inkluderat allt från trafik till content, kommunikation och automatiseringar.

Vi erbjuder Marketing Automation som en ”done for you” service där vi sätter upp allt och sedan kör arbetsrutinerna åt dig. Alternativt gör vi det tillsammans med din organisation där nyckelpersoner initialt går vid sidan av för att successivt lära sig och sedan ta över.

Du kan välja att införa en standardmall för ett marketing automation-flöde eller ett helt skräddarsytt flöde för era unika behov.

​Samtliga inriktningar för Certus Automations:

​Marketing Automation

Automatiserar din leadgenerering och kommunikation

​Sales Automation

Ökar effektiviteten hos dina säljare

​Marketing Funnels

Ger mätbar försäljning från automatiska kommunikationsflöden

​Kunskap och insikter

Prenumerera på vår blogg om hur ni ​säljer mer genom att jobba smartare.

Bloggen är för VD och ledningsgrupp, experter som vill nå ut med sin expertis, samt för dig som arbetar med marknadsföring eller försäljning.

Uppdatera och uppgradera dina kunskaper om hur du får till effektiv marknadsföring och försäljning i praktiken.

Prenumerera på bloggen

envelope-o

Genom att anmäla dig samtycker du till mailutskick från oss med tips, råd, inbjudningar och erbjudanden. Dina uppgifter delas aldrig med någon annan och du kan avregistrera dig när som helst.