Sales Automation

Ökar effektiviteten hos dina säljare

Håll kontakt med fler, enklare

Sales Automations hjälper dig som är VD eller säljchef att dra nytta av digitala arbetssätt och metoder för att effektivisera säljarbetet och sälja mer.

De bästa säljarna har metoder för att systematiskt underhålla ett stort nätverk av kontakter och höra av sig regelbundet. Men det kan vara svårt att rekrytera toppsäljare och prestationen hos olika säljare varierar.

Med hjälp av smarta automatiseringar för säljarnas kommunikation och uppföljning kan du hjälpa dem att hålla kontakt med fler och säkra att uppföljningen blir mindre personberoende.

Hur fungerar det?

Certus tjänster inom sales automations hjälper dig att designa, skapa och implementera automatisering för säljkåren. Exempelvis automatisering av säljuppföljning och automatisering av informationsutskick.

Du kan välja att införa en standardmall för automatisering eller en helt skräddarsydd för era unika behov.

Ofta gör vi denna typ av automatiseringar i samband med införande av Marketing Automation eller Inbound Marketing för marknadsfunktionen.

​Samtliga inriktningar för Certus Automations:

​Marketing Automation

​Automatiserar din leadgenerering och kommunikation

​Sales Automation

​Ökar effektiviteten hos dina säljare

​Marketing Funnels

Ger mätbar försäljning från automatiska kommunikationsflöden

​Kunskap och insikter

Prenumerera på vår blogg om hur ni ​säljer mer genom att jobba smartare.

Bloggen är för VD och ledningsgrupp, experter som vill nå ut med sin expertis, samt för dig som arbetar med marknadsföring eller försäljning.

Uppdatera och uppgradera dina kunskaper om hur du får till effektiv marknadsföring och försäljning i praktiken.

Prenumerera på bloggen

envelope-o

Genom att anmäla dig samtycker du till mailutskick från oss med tips, råd, inbjudningar och erbjudanden. Dina uppgifter delas aldrig med någon annan och du kan avregistrera dig när som helst.