​Inbound Recruitment

​Den digitala modellen som får kandidaterna
att komma till er

Utveckla ett starkt Employer Brand

Certus IN Inbound Recruitment hjälper dig som är VD eller ansvarig för företagets rekrytering att förbättra er rekryteringsprocess.

Många företag är begränsade i sin tillväxt då de inte hittar den nyckelkompetens de söker på marknaden. Rekrytering kostar mycket och är sällan så effektiv som den skulle kunna vara.

Genom att använda digitala metoder för relationsmarknadsföring kan ni:

  • Systematisera och automatisera er rekryteringsprocess
  • Utveckla och förmedla ert Employer Brand för att attrahera talanger
  • Marknadsföra ert medarbetarerbjudande och bygga relation med kandidater över tid, även de som inte söker jobb just nu.
group

Hur fungerar Certus IN – Inbound Recruitment?

Vi blir din oberoende partner som agerar rådgivare, tränare/coach eller utförare beroende på dina behov. Vi hjälper dig hela vägen från beslut och design till löpande utförande och optimering.

Du sitter i förarsätet och vi strävar efter maximal kunskapsöverföring till dig och din organisation. Det gör vi genom att arbeta tillsammans i det löpande arbetet över tid. Därför har vi ofta långsiktiga partnerskap med våra kunder.

Vi kan ta följande roller:

  • Oberoende rådgivare – så att ni gör rätt saker
  • Projektledare – som driver utvecklingsinsatser
  • Utvecklingsresurser – som inför nya system och arbetssätt
  • Utföranderesurser – som ser till att det händer, samverkar med och tränar din personal.
  • Expertresurser – som kan bidra med djupkompetens inom exempelvis annonsering, mätning, analytics, webb, CRM, marketing automation, content, copy m m

Certus IN levereras som ett abonnemang där vi löpande justerar fokus för vad som ska ingå. Allt utifrån er utvecklingstakt, förmåga och affärsmål.

Genom att du delar ett expertteam med andra företag får du en kostnadseffektiv lösning till en fast månadsavgift. Du får tillgång till den kompetens ni behöver och kan flexibelt gasa, bromsa och ändra kompetensmixen över tid.

Certus IN Inbound Recruitment är framtagen med företaget Wildfire och i nära samarbete våra kunder. Den bygger på en unik införandemetod och leveransmodell.

Det finns tre huvudsakliga inriktningar för Certus IN:

​Inbound Marketing

​Resultat från inbound marketing med optimal insats.

​Relationsmodellen

​Den digitala modellen för konsultbolag och andra kunskapsföretag.

​Inbound Recruitment

​Den digitala modellen som får kandidaterna att komma till er.

​Kunskap och insikter

Prenumerera på vår blogg om hur ni ​säljer mer genom att jobba smartare.

Bloggen är för VD och ledningsgrupp, experter som vill nå ut med sin expertis, samt för dig som arbetar med marknadsföring eller försäljning.

Uppdatera och uppgradera dina kunskaper om hur du får till effektiv marknadsföring och försäljning i praktiken.

Prenumerera på bloggen

envelope-o

Genom att anmäla dig samtycker du till mailutskick från oss med tips, råd, inbjudningar och erbjudanden. Dina uppgifter delas aldrig med någon annan och du kan avregistrera dig när som helst.