Seminarium: Proffs-entreprenörernas hemligheter

Har du ont om både tid och pengar för utveckling av ditt bolag? Vi vet själva hur det är – hur disciplinerad och envis du måste vara som entreprenör och egenföretagare, för att pusha ditt bolag vidare centimeter för centimeter.

Samtidigt kan vi läsa om superentreprenörerna, de verkliga proffsen. Hur de verkar röra sig mycket snabbare och få sina bolag att utvecklas i en takt som är högre än i andra bolag.

Vilka är barriärerna, mentala och faktiska, och hur överbrygger du dessa? Finns det kunskap, metoder och beteenden som går igen hos de som gång på gång bygger och skalar framgångsrika verksamheter?

Sanningen är nog att det inte finns ett ”one size fits all” recept. Men det finns helt klart framgångsmönster som går att tillämpa och anpassa.

Lunchseminarium

På torsdag den 5/11 håller vi ett lunchseminarium där vi förmedlar två principer som enligt vår erfarenhet bokstavligen kan göra dig till en bättre entreprenör bara du känner till dem.

  • Den ena handlar om dina olika roller som entreprenör och hur du kan fastna om du inte agerar i flera roller parallellt.
  • Den andra handlar om ditt ”tillväxtutrymme”, det vill säga externa faktorer som påverkar dina chanser att lyckas och som du måste ha koll på.

När?
Torsdag den 5 november, 11:30 – 13:00

Var?
På Epicenter, Malmskillnadsgatan 32, Stockholm

För vem?
Seminariet är för dig som är entreprenör, eller ledare i ett entreprenöriellt företag, som vill växa och utvecklas. Kanske har er tillväxt stagnerat och ni söker tillväxtkurvan igen. Eller så ”snurrar” hjulen allt fortare och ni söker en väg mot ett mer förutsägbart och systematiskt företagande. Kanske vill du förflytta din egen roll mot ”business owner”.

Klicka här för att anmäla dig! Professionellt entreprenörskap i praktiken

Vi har plats för max 12 deltagare.

 

Lämna en kommentar 0 kommentarer