Digital Bootcamp – för dig som vill få koll på det digitala

Digital Bootcamp är en halvdags workshop och en av våra mest populära tjänster. Den ger dig som är ägare eller ledare i ett kunskapsföretag den digitala världskartan. Så att ni kan skapa fler relationer och affärer.

Ett trettiotal företagare har redan gått Digital Bootcamp. Nu öppnar vi möjligheten igen. Och inkluderar nytt material som tagits fram i samverkan med Patrik Nordkvist, www.forsaljningschefen.se.

More...

När, var och för vem

Datum: 14 september eller 25 oktober, 12 – 17.

Plats: Stockholm, adress kommer meddelas.

Digital Bootcamp passar för dig som är total nybörjare. Den passar också för dig som redan gör aktiviteter online, men som inte är nöjd med de resultat ni fått hittills.

Det är helt kort den tjänst jag själv skulle velat köpa för 10 år sedan när jag började lära mig om digital försäljning. Då brottades vi med frågan hur vi skulle slippa jaga kunder och boka ”förutsättningslösa” möten för att få nya kontakter. Och vi ville slippa stå med mössan i hand för att få visa vilket värde vi kunde tillföra.

Det tog mig över 6 år att knäcka frågan hur jag skulle GÖRA rent praktiskt...

Nu kan du få svaret på mindre än 4 timmar...

Läs mer om Digital Bootcamp

Görbara arbetssätt och resultat

Digital Bootcamp är en instegstjänst som gör det möjligt för nya kontakter att testa oss. En förhållandevis hög andel tar sedan hjälp av oss på något sätt för att få till arbetssätten. Men det finns inga sådana krav eller förväntningar.

Syftet med Bootcamp är att du ska få en bra översikt och klarhet inför beslut. Och slippa att själv klura ut hur ditt företag ska förhålla sig till det digitala.

Vi investerar mycket tid och pengar i att envist prova fram arbetssätt som är görbara för mindre och mellanstora bolag. Så att du slipper...

Vi har själva skaffat över 60 nya kunder på tre år, varav 87% är helt kalla kontakter som hittat oss digitalt.

I Digital Bootcamp får du veta hur du kan göra likadant och få kunderna att komma till dig istället för att jaga...

Om du är osäker på om Bootcamp är för dig, maila oss på contact@certusgrowth.se. Jag kommer att ge dig så oberoende råd jag kan. Om Bootcamp inte är rätt för dig kommer jag säga det.

Om du vill få en av de sista platserna på Bootcamp kan du läsa mer och anmäla dig här.

Lämna en kommentar 0 kommentarer