PDF: Testa din skapa-tillväxt-förmåga

Varför lyckas vissa ledare skapa lönsam, uthållig och snabb tillväxt när andra inte gör det? Varför klarar vissa av att kontinuerligt skapa nya tillväxtaffärer när de flesta inte ens klarar en? Det kan du få svar på i en rapport som vi tagit fram tillsammans med Ahrens. 

More...

Ahrens är tillväxtexperter som under 25 år bidragit till många svenska kända företags tillväxtresor. Sedan några månader tillbaka hjälper vi dem med deras digitala marknadsföring och har tagit fram en rapport om förmågan att skapa tillväxt.

Ladda ner PDF

Förmågan att skapa tillväxt beror på ledningens kunskap, erfarenhet och metoder. Men chansen att lyckas påverkas också i högsta grad av hur ledaren är som person.

Rapporten beskriver de egenskaper som Ahrens har kunnat identifiera som kritiska för förmågan att skapa tillväxt. Deras forskning visar nämligen att det finns tydliga skillnader mellan tillväxtledare och ledare i ”andra” företag.

Är du nyfiken på vilka de kritiska egenskaperna är och vill testa hur du ligger till jämfört med tillväxtledarna? Ladda ner rapporten här: Förmågan att skapa tillväxt - Har du vad som krävs för att starta en tillväxtresa? 

Lämna en kommentar 0 kommentarer