NYHET: Contentabonnemang – för dig som vill använda content men slippa skapa det

Content är en utmaning. Det ser vi gång på gång när vi jobbar med olika kunder. Dels kan det vara svårt att ta fram content som attraherar. Dels upplever många att själva produktionsprocessen är tidskrävande.

Och framför allt - marketing content som ger nya kunder och försäljning skiljer sig markant från det ”leveransinriktade” content som många ändå får till på ett hyfsat görbart sätt.

More...

Det här har vi tagit fasta på och erbjuder nu en svit av tjänster för den som vill ha hjälp med säljdrivande content.

Bygg ett lager av content

Bland annat har vi sedan ett tag tillbaka hjälpt vissa kunder med ett contentabonnemang. Det passar för dig som vill använda content i er marknadsföring och försäljning, men helst vill slippa arbetet med att skapa det...

Vi upplever ett stort intresse för denna tjänst. Det är många som klagar över pressen att skriva content och hur det är svårt att hinna med. Många är också osäkra på hur de gör content som faktiskt ger kunder och inte bara ”likes”.

När vi berättar om vår ”Contentmaskin” är det många som blir nyfikna. Du kan nämligen bygga upp ”lager” av content som dessutom kan ”programmeras” att publiceras och spridas. Det är många som vill få till den sortens systematik och framför allt slippa hetsen att behöva skapa content till ”nästa fredag” hela tiden.

Vi kommer därför att gå ut bredare med detta erbjudande och skala upp vår egen leveransförmåga. Vi vill att fler ska kunna ta del av den metod vi provat fram med våra kunder där vi kan öka produktionshastigheten avsevärt för att få maximal output på minimal tid.

Sökning

Nu söker vi fler företag som kan vara hjälpta av ett contentabonnemang. Planen är att skala upp leveransen kontrollerat och därför tar vi in några nya kunder i taget.

Vi söker företag i storleksklassen 20 Mkr omsättning och uppåt, som redan har kommit igång med digitala arbetssätt och vill leja ut sin contentproduktion i minst 6 månader och troligen längre. Kanske bloggar ni, postar på sociala medier eller har ett nyhetsbrev. Kanske har ni ett marketing automation system som ni har svårt att få att flyga.

Om du är intresserad av att veta mer om detta, hör av dig direkt till mig på david@certusgrowth.se. Erbjudandet passar inte alla så vi behöver diskutera om detta är rätt tjänst för er just nu.

Till sist, håll utkik framöver. Inom kort kommer vi att bjuda in till ett webinarium om content. Vi planerar också en halvdags content-workshop för dig som vill lära dig mer.

Lämna en kommentar 0 kommentarer