Frukostseminarium: Kraven på en modern hemsida B2B

Nu är det dags för vårens tredje frukostseminarium. Den här gången har jag glädjen att presentera gästföreläsare Johan Nyberg från Conversionista, specialister på konverterande hemsidor B2B.

Välkommen på torsdag den 26 mars mellan 08:00 och 09:30 på Mäster Samuelsgatan 42 i Stockholm. Temat är Hemsida B2B. Anmäl dig nedan!

”Krav på en modern hemsida B2B”

Tyvärr byggs det fortfarande massvis med hemsidor utan anpassning till moderna digitala arbetssätt. Färg och form får styra och resultatet blir en broschyr på nätet, istället för en sida som genererar leads.

I det här seminariet går Johan igenom vad du behöver tänka på när du bygger om din hemsida. Han visar modeller för prioritering och innehåll, vad som krävs av en modern hemsida B2B och hur hemsidan kan konvertera besökare till leads.

Johan Nyberg, Conversionista

Johan Nyberg, ConversionistaJohan är journalisten som halkade in på webbutveckling. Han jobbade med en startup under poker-boomen och var med och byggde upp världens största pokerguide på nätet. Där lärde han sig mycket om SEO och affiliate-marknadsföring och blev allt mer intresserad av affären på nätet.

När han började på Element fick han lära sig B2B leadgenerering och inbound marketing. Därifrån tog han steget mot konvertering generellt och började som Conversion Manager på Service Finder. Numera jobbar han med både B2B och B2C som konverteringsexpert på Conversionista.

Johan beskriver sig själv som datanörd som älskar allt digitalt. Han är också ett stort fan av Storytelling, vilket är grundbulten i Inbound Marketing.

Begränsat med platser

Skynda dig att anmäla dig om du vill gå. Vi har bara 12 platser och frukostseminarierna brukar bli fulla!

Anmäl dig här!

Lämna en kommentar 0 kommentarer