Öppning av utvecklingsprogrammet Kickstart Säljflöde

Nu öppnar vi för anmälningar till utvecklingsprogrammet Kickstart Säljflöde där vi hjälper upp till 10 företag att bygga skalbara säljflöden. Här är mer information om programmet, vem det passar för, exempel på vilka flöden ni kan få på plats och hur du kan anmäla dig.

Kickstart Säljflöde är ett utvecklingsprogram i ”done-with-you-format” för VD eller intäktsansvarig med team. Syftet är att ge er full kontroll över marknadsföring och försäljning bland annat genom att skapa ett första komplett flöde (se exempel nedan). Det ger inte bara en mer förutsägbar och mätbar försäljning utan också en bättre budget och stärker din position som beställare. Läs mer här

Här nedan hittar du information om:

  • Tidplan
  • Vem programmet passar för
  • Vad ett flöde är
  • Möjlighet att delta i informationsmöte
  • Information om nästa steg och ansökan

Tidplan

  • Antagningar till programmet börjar idag den den 4 juni och stänger den 18 juni eller vid 10 anmälda företag.
  • Onboarding av deltagare och bokning av individuella workshops sker sista veckan i juni.
  • Programmet startar i mitten av augusti 2021 och pågår i sex månader.

För vem

Programmet riktar sig till VD med team och passar för företag som säljer tjänster B2B. Här är mer information om när programmet passar och inte.
Vad är ett flöde?

Ett skalbart säljflöde är motsatsen till att göra marknads- och säljaktiviteter ad-hoc. Ett flöde består av ett antal komponenter som sätts ihop i en kedja där varje komponent har ett specifikt syfte i något av stegen Attrahera – Behålla – Utveckla.

Med ett flöde skapar du systematik och mätbarhet som i sin tur gör det möjligt att optimera och skapa en kostnadseffektiv budget.

I programmet kommer deltagarna att designa och bygga ett skalbart sälj- och marknadsflöde enligt metoden 1-1-1. Det vill säga ett flöde, mot ett erbjudande, till en målgrupp.

Allas flöden kommer att se olika ut men de flesta kommer att följa någon av tre huvudmallar. Här kan du läsa mer om dessa format för säljflöden och exempel på hur andra företag använt sig av dessa i praktiken.

Vad är ett skalbart säljflöde? Tre exempel

Hur går programmet till?

Här är mer information om programmet och innehållet.
Informationsmöte

För dig som vill veta mer detaljer tipsar vi om att delta i informationsmötet den 11 juni. Där går vi igenom innehållet och syftet med de olika modulerna. Det finns också utrymme för att ställa frågor.
Nästa steg

Utvecklingsprogrammet kommer inte att passa alla. Därför tar vi under de närmaste två veckorna en dialog med de som är intresserade av att delta, för att avgöra från båda håll om programmet är rätt. Bara de som har förutsättningar för att få resultat och där programmet kan ge en tydlig ekonomisk uppsida, kommer att få en plats.

Om du är intresserad av en plats i programmet, gör så här:

  1. Skicka in din intresseanmälan genom att svara på en 3-minuters enkät. Klicka här
  2. När vi fått din anmälan kontaktar vi dig för att tillsammans utvärdera om programmet passar er. Dialogen sker via telefon eller Zoom. Vid behov gör vi en snabbanalys av ditt företag för att mer faktamässigt utvärdera om dina utmaningar matchar det som programmet adresserar.

 

Lämna en kommentar 0 kommentarer